Industrial Switchgear Limited - Redditch.

Industrial Switchgear Limited was first established in 1959. They moved from their premises in Acocks Green, Birmingham to a unit in Park Farm, Redditch where their business as designers and manufacturers of industrial control panels and automation switchgear continued to grow. In 2015 and with a grant from the European Growth Fund, provided by Worcestershire County Council, the company
relocated to a larger manufacturing unit in Washford Redditch. The next phase in their planned development will call for a continued increase in production and additional personnel.

David Lincoln-Lewis, Commercial Manager commented, “We wanted a local fit-out contractor, but only if they met our exacting standards. We found a number of prospective suppliers on the internet, carried out our research and came up with a shortlist.”
The Redditch Partitions & Storage Co. Ltd. was appointed to collaborate with Industrial Switchgear Limited to refurbish the factory interior, designing and installing a 58m2 mezzanine floor with a 3 metre finished floor level, office accommodation comprising single and double boarded, metal stud partitioning incorporating double glazing, suspended ceilings and floor finishes to both the office and toilets. The contract also included plumbing, electrics, painting and decorating, workbenches, space heaters and air-conditioning.

The Redditch Partitions & Storage Co. Ltd. specialise in end to end project management, upgrading existing offices and the industrial workplace, providing a complete fit-out service in commercial, educational, retail and industrial sectors. David explained his reasons for appointing The Redditch Partitions & Storage Co. Ltd. “Luke Egan and his team understood what we needed and came up with
suggestions that enhanced our initial concepts. They made it very easy for us to make an informed decision, we were confident that we made the best choice. The construction team worked well on site and delivered exactly what was promised.” He concluded by saying, “We are defined by our space and the new office and work space has contributed to better working conditions for our people and an
environment that is more conducive to improved performance levels.”

Click here to download a pdf of this Case Study